
Το Calocybe gambosa στην επιστημονική ονομασία του ή στα ελληνικά Αγιωργίτικο θεωρείται μια λιχουδιά και έχει αρκετό άρωμα.
Τι το κάνεις ιδιαίτερο;
Έχει έντονη οσμή και γεύση που θυμίζει αλεύρι ή ψωμί
Πότε Φύεται;
Απρίλιο – Ιούνιο
Τρόποι μαγειρέματος
Μαγειρεύονται με πολλούς τρόπους θα υπάρξουν συνταγές στο blog μας.
Συντήρηση
Για έως 5 μέρες στο χαμηλότερο σημείο του ψυγείου σας και γίνεται εξαιρετικό τουρσί.
Τιμές
Αγιωργίτικο φρέσκο 1 κιλό 25,00€,
Αγιωργίτικο φρέσκο 2 κιλά 40,00€
Τουρσί (ξύδι,λεμόνι,λάδι&άλμη) Αγιωργίτικο 1 κιλό 30,00€