Αγιωργίτικο

Το Calocybe gambosa στην επιστημονική ονομασία του ή στα ελληνικά Αγιωργίτικο θεωρείται μια λιχουδιά και έχει αρκετό άρωμα.

Τι το κάνεις ιδιαίτερο;

Έχει έντονη οσμή και γεύση που θυμίζει αλεύρι ή ψωμί

Πότε Φύεται;

Απρίλιο – Ιούνιο

Τρόποι μαγειρέματος

Μαγειρεύονται με πολλούς τρόπους θα υπάρξουν συνταγές στο blog μας.

Συντήρηση

Για έως 5 μέρες στο χαμηλότερο σημείο του ψυγείου σας και γίνεται εξαιρετικό τουρσί.

Τιμές

Αγιωργίτικο φρέσκο 1 κιλό 25,00€,

Αγιωργίτικο φρέσκο 2 κιλά 40,00€

Τουρσί (ξύδι,λεμόνι,λάδι&άλμη)  Αγιωργίτικο 1 κιλό 30,00€