Μανιτάρι μορχέλα

Η μορχέλα είναι ένα φαγώσιμο μανιτάρι,  υψηλής γαστρονομικής αξίας, που εμφανίζεται από τον Μάρτιο έως τον Μάιο.

Πότε Φύεται;

Φεβρουάριο έως Μάιο

Τρόποι μαγειρέματος

Η μορχέλα μπορεί να μαγειρευτεί με πολλούς τρόπους. Είναι καλό να ξεπλένονται κάτω από τρεχούμενο κρύο νερό για να φεύγουν τυχόν ξένες ύλες που μπορεί να υπάρχουν στο κυψελοειδές καπέλο τους. Συνταγές θα βρείτε στο blog μας.

Συντήρηση

Συντήρηση: Συντηρούνται στο χαμηλότερο σημείο του ψυγείου σας έως 2 εβδομάδες και για περισσότερους μήνες μπορείτε να τις αποξηράνετε.

Τιμές

Μορχέλα φρέσκια 1 κιλό 80,00€

Τελάρο μορχέλα φρέσκια 2 κιλά 120,00€

Αποξηραμένη μορχέλα 100γρ. 120,00€